8492
9675

Borosilikatna steklenica v neoprenu – 360 ml

Borosilikatna steklenica v neoprenu
Šifra izdelka: 00928
že od
Base price 4,59 €

Cena je brez DDV.
Description

EKO STEKLENIČKA  ZA VODO IZ BOROSILIKATNEGA STEKLA Z NEOPREN OBLEKCO:

Vedno bolj smo ozaveščeni o pomebnosti pitja vode iz kvalitetnih steklenic, v primerjavi z plastenkami, ki so okolju neprijazne. Borosilikatno steklo v vodo ne izloča strupenih kemikalij, zato je taka steklenica tudi zdravju bolj prijazna. Poleg tega pa tudi ne pušča neprijetnega vonja ter okusa. Vanjo lahko natočite tako svežo vodo, kot topel čaj, ki prija predvsem v zimskem času. Da bo topel ostal dlje časa, poskrbi neoprenska oblekica, ki je hkrati tudi zaščita pred mehanskimi poškodbami. Neopren lahko potiskate s svojim logotipom in steklinico spremenite v zelo uporabno in okolju prijazno promocijsko darilo.

Barve Tooltip
Rok dobave Tooltip
3 – 5 dni
Velikosti Tooltip
360 ml
Dodelava
sitotiskSitotisk
vezenjeVezenje
Željena barva

Vpišite željeno barvo izdelka

Izposoja vzorcev za pomerjanje

 

Ker vemo, da je pravo velikost oblačil težko izbrati zgolj s pomočjo velikostnih tabel, vam ponujamo možnost brezplačne izposoje vzorcev oblačil iz naše ponudbe. 

Na zalogi imamo celotne velikostne spektre (S-XXL) večine najbolj prodajanih modelov oblačil v vseh kategorijah. 

Vzorce prejmete na brezplačno izposojo za 14 dni. Po preteku tega časa vam izdelke lahko zaračunamo po redni prodajni ceni, objavljeni na spletni strani www.majice-kape.si. Zaračunamo vam lahko tudi vse stroške, ki smo jih z izdajo vzorcev imeli (poštnina, obdelava naročila ipd.). 

 

Pridržujemo si pravico, da vam vzorcev ne pošljemo.