STANLEY/STELLA

Vse od ustanovitve leta 2012 je Stanley/Stella pionir v ponudbi stilskih promocijskih oblačil vrhunske kakovosti in trajnostne izdelave. Njihov obsežen spekter stilov in nenehno rastoča paleta barv strankam ponujata popolno svobodo izražanja.

Ljudje, inovacija, odličnost in trajnost

To so njihove osnovne vrednote, ki odražajo kaj so, za čim stojijo in kaj si kot podjetje prizadevajo doseči. Te vrednote jih vodijo že od samega začetka in jih usmerjajo tudi, ko zrejo v prihodnost.

Ljudje

zavezanost družbi

Celoten proces je osredotočen na ljudi. To je njihova bistvena značilnost. Vse od njihovih dobaviteljev ter trgovcev, do njihovih zaposlenih in končnih strank - skrbijo, da so vsi slišani ter obravnavani s spoštovanjem in dostojanstvom.

INOVACIJA

Sprejemanje poti naprej

Inovativnost in podjetništvo sta njihovi gonilni sili. Verjamejo, da pravilna izbira poslovnih partnerjev spodbuja inovativnost. Z eksperimentiranjem neprestano izboljšujejo svoje izdelke, digitalne storitve in celotno dobavno verigo.

ODLIČNOST

Navdihujoča ambicioznost.

Vsak detajl šteje. Pri doseganju odličnosti ne sklepajo nikakršnih kompromisov. Njihove kolekcije in dejanja dvigujejo standarde in spreminjajo dojemanje tekstilne industrije.

TRAJNOST

Advokati za pozitivne spremembe.

Trajnost je jedro poslovne kulture podjetja Stanley/Stella. Zavezani so k nenehnemu izboljševanju svojega delovanja; vse od plantaž bombaža in kolekcije, do ravnanja z odpadki. Vedno delujejo transparentno v korist ljudi, planeta in družbe.

Trajnostne odločitve na vsakem koraku

Odgovorna proizvodnja podprta z okoljskimi standardi in članstvom v družbenih organizacijah../p>

Ekološko ozaveščena pridelava surovin

V svojih kolekcijah uporabljajo organski bombaž s certifikatom GOTS, kakor tudi GRS certificiran recikliran bombaž, poliester in najlon.

Pravični in dostojni delovni pogoji

Že od leta 2012 so člani organizacije Fair Wear in si aktivno prizadevajo za izboljšanje delovnih pogojev v oblačilski industriji. Od leta 2014 imajo status vodilnega člana te organizacije.

Planetu prijazno skladiščenje

Njihov evropski skladiščni prostor, kjer imajo na zalogi več kot 15 milijonov kosov oblačil, uporablja za svoje obratovanje obnovljivo energijo. 90% kartonske embalaže je izdelane iz popolnoma recikliranih materialov.

Izjemna izbira različnih oblačil

Celotna kolekcija oblačil Stanley/Stella vključuje več kot 5000 izdelkov, razdeljenih v več kot 150 kategorij in na voljo v več kot 100 različnih barvah. Njihov asortiman izdelkov vključuje majice, puloverje, polo majice, zgornja oblačila, hlače in dodatke.

Izdelki Stanley/Stella, ki so na voljo za prodajo na tej spletni strani, so izključno prazni izdelki, in vsak partner, ki te izdelke kupi, mora izbrati tehniko dekoriranja (digitalni tisk, sitotisk, vezenje, transfer, itd.) preden jih lahko ponovno prodaja. To pomeni - brez izjem - da partnerjem ni dovoljeno prodajati praznih artiklov.