vezenje1

Vezenje

Vezeni produkti so kvalitetni in za nekajkrat prekosijo povprečno življenjsko dobo sitotiska in digitalnega tiska. Vezenje je prava izbira, če bi radi podarili produkt, ki nikoli ne bo izgubil svojega sijaja, pa naj mine še toliko let. Z vezenjem lahko tako kakovost in obstojnost dosežemo, ker je osnovni in edini gradnik vezenega produkta sukanec. Za razliko od sitotiska in digitalnega tiska, ki uporabljata lepila za umestitev na majico, se vezenje izvaja direktno na produkt, pri katerem se zgornji in spodnji sukanec križata, kar tvori neuničljiv motiv.

vezilni stroj 2   vezenje 5   vezenje 4   vezenje 3   vezenje 2

Od kar sem odkril kakovost in možnosti vezenja, na svoje delovne kombinezone nikoli več ne dam tiska! Vezenje mi je veliko bolj všeč, ker dobi naš logotip 3D obliko.

Janez (lastnik podjetja za obdelavo lesa)

Kako naročiti vezenje?

Naročilo je povsem preprosto:

  1. Na naš e-mail nam pošljete motiv, ki ga bi radi izvezli (če imate motiv v vektorski obliki nam pošljite tistega, sicer pa zadostuje tudi navadna .jpg slika.). Na naši spletni strani si lahko izberete produkte na katere želite, da vam izvezemo vaš motiv. Zraven pripišite kam bi radi umestili vaš motiv ter približno število kosov.

  2. V enem ali dveh delovnih dneh vam vrnemo sporočilo s ceno produktov za željeno količino in okvirno ceno vezenja. Po vaši želji vam pošljemo tudi predogled vezenja.

  3. V primeru, da se odločite za našo ponudbo nam sporočite in dogovorili se bomo še vse potrebno.


vezenje2

Kaj pa cena vezenja?

Cena vezenja je odvisna od več dejavnikov. Največji vpliv imajo: velikost motiva, zahtevnost in količina naročenih artiklov. Okvirno se cene vezenja gibljejo od 0,70 € do 5 € za večje in bolj zahtevne logotipe. Bolj natančno ceno vam lahko določimo, ko nam pošljete vaš motiv za vezenje. Pri nas je program za vezenje BREZPLAČEN, tako da nimate dodatnih stroškov kot le ceno vezenja na kos.